Szeretettel köszöntjük a Signora Szépségszalon honlapján. Köszönjük, hogy megtisztel minket figyelmével, valamint engedje meg hogy bemutatkozzunk Önnek.

Baranyay Alfrédné “Irénke” vagyok, a Signora szépségszalon tulajdonosa, vezetője és mesterkozmetikusa. 35 éve dolgozom ebben a szép szakmában “az emberek megszépítése nem csak külsejükre, hanem belső harmóniájukra is kihat”. Törekedtem, hogy pályám során megismerkedjek mindig a legújabb technikákkal és termékekkel, amiket a vendégek örömére mindig sikeresen alkalmaztam. Az első üzletem, ami ennek a szép kis városnak a centrumában található Mosonmagyaróvár egyik legpatinásabb épületében a Barokk Udvarban az Iréne Szépségszalon és Art Galéria, ami 15 éves múltra tekint vissza. Sok segítséget kapok férjemtől, aki a vállalkozás gazdasági részét vezeti és fiamtól, aki a szépségszakma és divat vonulatában sminkmester és fodrászként jeleskedik és segít az üzlet munkájában. A szakma szeretete, a tapasztalat és a továbblépés reménye tette lehetővé, hogy a Signora szépségszalon tulajdonosa lettem.

A szalont még 2002-ben nyitotta Vargáné Tóth Kriszta, aki jó üzleti szellemben és esztétikus formában kialakította, majd 2007. október 1-én én lettem az új tulajdonosa. Az üzlet fejlesztése nagyon fontos számomra. A kozmetikánkban elsőként fontos megemlítenem a párizsi exkluzív Maria Galland Paris termékcsaládot, többféle arc és test kezelési módszereit és a világszinten egyedülálló Oskar díjas férfi kezelését. A Payot Paris új termékek és kezelési eljárások az üzletben. Tevékenységeink professzionális sminkkel bővült, a hollywood-i sztárok által is közkedvelt Joy Blasco termékekkel. A tartós smink, azaz kozmetikai tetoválás terén a Long-Time Liner Permanent tetováló gép mellett a professzionális 3 Dimension Riso német csúcstechnika lépett be, mint újdonság.
A fodrászatunkban új vágás és melírtechnikák, állandó képzésekkel fejlesztjük fodrászainkat. A pedikűr részleg új francia technikával, a szalonunk speciális aroma és gyógymasszázzsal bővült. A lélek nem öregszik meg, de a testünk, arcunk, hajunk, kezeink és lábaink higiéniája és izmaink karbantartása kihat minden egyes élettani mozdulatunkra és életünk bármely pillanatára így a kozmetikus, fodrász, pedikűr, manikűr, masszázs a “szépség doktorai”, én és a csapatom egész tudásával, felkészültségével, kedvességével, figyelmességével kielégíti az Ön vágyait és megszépülve, kipihenve, jó közérzettel távozhat. Várjuk kedvező árainkkal, sokrétű szolgáltatásainkkal, valamint szépségápolási szerek széles választékával, hétfőtől péntekig 8-17 óráig és szombaton 8-15 óráig, légkondicionált szépségszalonunkban.

Mivel ez egy bizalmi szerep, megtisztel, hogy a mi szalonunkat választotta.

Látogasson el hozzánk, mi szeretettel várjuk Önt!