Női-férfi fodrászatunk a világelső L’ORÉAL exkluzív referenciaszalonja. Fodrászszalonunkban csak csúcsminőségű anyagokkal kezeljük haját, függetlenül attól, melyik szolgáltatásunkat veszi igénybe. Ismerkedjen meg Ön is a L’ORÉAL utánozhatatlan ragyogó hajszíneivel, kitűnő dauervizeivel és professzionális hajápolási szereivel, melyek egyszerre varázsolják Önt vonzóvá és ellenállhatatlanná, anélkül hogy haja minőségében kárt tennének, hiszen a L’ORÉAL PARIS 3000 kutatója dolgozik folyamatosan azon, hogy termékeinket a legtökéletesebbre fejlesszék.
Fodrászatunk munkatársai ebben lesznek segítségére, és reméljük legnagyobb megelégedésére nálunk készített frizurája tükrözni fogja egyéniségét.

Fodrászatunk újdonsága a Jaguár TC melegolló, ami annyit jelent hogy az olló éle, amivel fodrászaink dolgoznak, computer hőfokszabályzás által melegítve van. Így vágás során a hajvégeket lezárja, és a proteinek, valamint a hajnak életet adó nedvességek a haj szerkezetén belül maradnak. Így haja kevésbé lesz kitéve az időjárás viszontagságainak, fényesebb, rugalmasabb lesz, könnyen kezelhetővé válik. Már az első alkalommal látni és érezni fogja a különbséget, mert a töréseket gyakorlatilag 100%-ban megszünteti.

További Szolgáltatásaink :
    mosás, szárítás vagy csavarás
    hajvágás hagyományos ollóval ill. Jaguár TC-vel
    hajfestés, melírozás, satírozás
    hajszínezés Diacolor ammóniamentes bemosóval
    dauerolás savas és hagyományos dauervízzel
    hajfeltűzés, kontyolás
    alkalmi frizura készítés
    hajvasalás
    férfifodrászat
    gyermekfodrászat