Magas színvonalon felszerelt kozmetikánk a világelső párizsi Maria Galland, a párizsi Payot és az izraeli GIGI referenciaszalonja.
Jól képzett kozmetikusaink gondoskodnak arról, hogy arcbőre a legmegfelelőbb kezelést kapja. Engedjen a csábításnak, meglátja bőre meghálálja a gondoskodást. Nálunk a szép bőr nemcsak a hölgyek kiváltsága, várjuk az igényes férfivendégeinket is. Ezenkívül tini arckezelések, alkalmi smink készítés, teljes vagy részleges szőrtelenítés, tápláló pakolások és maszkok, valamint a legkülönfélébb bőrfiatalító és ráncfeltöltő kezelésekkel állunk rendelkezésükre.

A.) Maria Galland Paris az igényes szépségápolás!

Maria Galland Paris nem csupán exkluzív terápiát ajánl. Minden arcnak megvan a maga sajátossága és ennek megfelelően speciális ápolást kíván.
Legyen eredeti, egyedi és manuális!
Ebből az egyedülálló filozófiából született a Maria Galland Paris szépségápolási módszerei.
Eredeti, mert minden a szakemberek által megtervezett, hamisítatlan és hamisíthatatlan készítmény.
Egyedi, mert csak a Maria Galland Paris szakemberei által képzett kozmetikusok tudják ezt gyakorolni.
Manuális mivel a szépségápolás története és jövője egyetlen szóban foglalható össze: szaktudás, és amit egyetlen gép vagy eszköz sem tud helyettesíteni: a kezek! Maria Galland Paris nem csupán exkluzív terápiát ajánl.

Ismerkedjen meg a Maria Galland Paris kezelési módszereivel és csodálatos ápoló termékeivel!

Mask Modelant:
Tápanyagokban dús arc és testkezelés a Maria Galland Paris Masque Modelant metódus a világon egyedülálló. Mivel bőrünk struktúrája nem mindenütt egyforma, pórusok száraz és érzékeny, ráncosodó részek vannak az arcon és ezek kezelése más-más hatóanyagot igényel. A Maria Galland Paris Masque Modelanttal a különböző bőrproblémákat egyidejűleg lehet kezelni.
A speciális krémek felvitele után a kozmetikus különleges technikával teszi fel az ásványi sókban dús maszkot, modelírozza az arcot. Kisimítja a vonalakat, felemeli az arc kontúrját. A hőképződésre megnyílnak a pórusok, a hatóanyagok a mélyebb rétegekbe tudnak bejutni. Egyidejűleg serkenti a vér és nyirokkeringést és ezáltal salaktalanítást is. 20-25 perc után a bőr hőmérséklete visszaáll az eredetire, a pórusok összehúzódnak.
A maszk levétele után üde, friss, kisimult, arcban gyönyörködhetünk.

Cocon-terápia:
Antistressz kezelés
– Speciális masszázs technikával
– Speciális maszkkal

A “komplex energiával” a Maria Galland Paris laboratóriumnak exluzív hatóanyagkomplexumot állítottak elő természetes forrásokból. A stressz kitelt, fakó bőrnek látható szilardságot, tömörséget és rugalmasságot ad, miközben a sejteket új energiával és értékes nedvességgel látja el. A fáradt arcszínnek néhány perc alatt tónust, vitalitást és eleven kisugárzást ad.

– Gyümölcssavval megújító kezelés
– Tápláló kezelés
– Erősen hidratáló kezelés
– Ránctalanító kezelés
– Energiát nyújtó kezelés
– Érzékeny bőr kezelés

L’homme Galland:
a férfi arcbőr ápolása, amely igazi életérzést kínál.
Maria Galland Paris filozófiája érvényesül itt is: mindenki a megfelelő, személyre szabott kezelést kapja meg, hiszen minden bőr egyedi. A L’homme Galland kezelés valódi kikapcsolódás. Kimondottan férfiak számára kidolgozott kezelés.
Az exluzív frissítő-relaxáló maszk és a speciális szemvédő mélyen hidratálja, feszesíti és egyben relaxálja az arcbőrt és maximálisan jó közérzetet nyújt.

B.) Payot
“A szépség a harmónián múlik, a lelkiállapot harmóniáján!” /
Dr. Nadia Payot/
A Payot filozófia az évek során nem változott. Minden nő különleges és mindenkinek a számára a legmegfelelőbb kezelést és terméket kell nyújtani.
Minden Payot termék hypoallergén, hatékonysága folyamatosan tesztelt. Az aktív hatóanyagok többségben természetes növényi kivonatok és biotechnológiai úton előállított összetevők. A készítmények nem okoznak bőrirritációt, minden bőrtípusra és bőrállapotra a megfelelő termékválaszték megtalálható.

C.) GIGI. Szépség Izraelből!- a holt tenger kincseivel.

Egyéb Szolgáltatásaink még a következők:

 • Vitalizáló nagykezelés tisztítással Hölgyeknek, Uraknak
 • Relax kiskezelés Hölgyeknek
 • Oxigénes bőrfiatalító kezelés
 • New Age kezelés érett bőrre
 • C+A vitalizáló kezelés
 • Collagénes ráncfeltöltő kezelés
 • Aromaterápiás bőrfiatalító kezelés
 • SPS kezelés az érzékeny bőrűeknek
 • Tinikezelés
 • Gyantás, szőrtelenítés
 • Alkalmi sminkkészítés
 • Szemöldök, szempillafestés